You are currently browsing the Videotorium site of the organization Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség. The content of the search results and listing pages of the site (Main page, Categories, Channels, Live events) are limited to this organization. In case you wish to browse the whole archive of Videotorium, please, navigate back to the main Videotorium site.

Az internet kezdetei az MTA-SZTAKI-ban

464

Az internet kezdetei az MTA-SZTAKI-ban


Az MTA-SZTAKI, az Internet Szolgáltatók Tanácsa, az NIIFI, valamint a NJSZT iTF jóvoltából megnyitotta kapuit „Az INTERNET kezdetei az MTA-SZTAKI-ban" c. kiállítás. A felvételen a kiállítás ünnepélyes megnyitója és a tárlat bemutatása látható.

A kiállítás aktualitását az adja, hogy 20 éve érkezett meg az első internet csomag Linzből, egy pár TPS-1 csomagkapcsolón keresztül, a kiállítás épületébe. A kiállítás az ezt megelőző, és követő 15 évet tekinti át, a megőrzött, alapvetően MTA-SZTAKI fejlesztésű eszközökkel és dokumentumokkal.

több kevesebb


Alkalmazott informatika

kiállítás, internet, kezdetek, sztaki, niifi

Dr. Vámos Tibor (előadó)
Dr. Bakonyi Péter (előadó)
Martos Balázs (előadó)
Nagy Miklós (előadó)
Dr. Csaba László (előadó)
Pásztor Miklós (előadó)
Lábadi Albert (előadó)
Springer Ferenc (előadó)
Manno Sándor (előadó)

1:51:14

2011. október 28.

Videotorium admin

2011. november 3.

464

5.0
<iframe width="480" height="385" src="//kifu.dev.videotorium.hu/hu/embed/3467" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>

Audió letöltés